Безплатен онлайн наръчник „Как да избера подходящ принтер?”

1 000 000 принтери* се произвеждат в света всеки ден. Кой е подходящият за теб?

312 ~ 2 мин. четене
Вече е онлайн първият по рода си безплатен наръчник „Как да избера подходящ принтер?”.

Принтерите и изобщо печатащите устройства присъстват почти във всеки дом и офис. Близо 75% от всички работещи хора в света разпечатват всеки ден*. Кой, обаче, е най-подходящият за теб? Лазерен или мастилено-струен принтер, или може би мултифункционално устройство? Кой точно отговаря на твоите нужди и бюджет? Решението можеш да намериш в новия безплатен онлайн наръчник „Как да избера подходящ принтер?“.

 „Как да избера подходящ принтер?” е първото подобно електронно издание на български език, което се разпространява напълно безплатно. Основната му цел е да улесни максимално потребителите, които търсят да закупят принтер, като им предоставя полезна информация относно предлаганите на пазара печатащи устройства, техните предимства и недостатъци, както и разяснения на ключовите характеристики, които определят правилния избор.

Наръчникът е създаден от нас, екипа на www.lirexshop.bg – електронния магазин на Лирекс Хай Тех. Искахме да създадем нещо, което да улеснява потребителите да направят правилния избор. Постарали сме се да дадем обективна оценка на предимствата и недостатъците на различните видове устройства, без да посочваме универсално решение. Такова, така или иначе, няма. Различните потребители имат различни нужди и изисквания и за добро или лошо, на пазара няма модел, който да може да отговори на всички тях едновременно.

Наръчника „Как да избера подходящ принтер?” може да свалите безплатно от тук.

Прочетете, за да научите:

 - Какви са предимствата и недостатъците на основните видове принтери?
 - Кой принтер осигурява ниска цена на отпечатана страница?
 - За нуждите на малък офис, какво печатащо устройство е подходящо?
 - Кой принтер доставя високо качество при печат на снимки?
 - Какво представлява „принтер резолюция” и в кои случаи е ключова характеристика при избора на печатащо устройство?
… и още полезна и любопитна информация.

За компанията:

www.lirexshop.bg е електронният магазин на Лирекс Хай Тех. В него  може да намерите актуални оферти за компютърна техника и аксесоари – преносими компютри, таблети, принтери, многофункционални устройства, монитори, сървъри и продукти за съхранение на данни, мултимедия и камери, комуникационна техника, компютърни аксесоари, консумативи за лазерни и мастилено-струйни принтери и др.

Лирекс Хай Тех е част от групата Лирекс.ком – лидер на българския пазар с над 20 години опит в областта на информационните и комуникационни технологии. Предлага консултантски и аутсорсинг услуги, разработване на софтуер и цялостно проектиране, изграждане и поддържане на ИКТ решения и системи. Оторизиран партньор е на над 30 водещи ИТ компании като HP, Microsoft, Cisco,  Dell, Fujitsu, Samsung, Xerox, Brother и др.

*Източник: http://www.printisbig.com

Дарина Младенова, Експерт маркетинг и реклама, Лирекс

Контакти:

Тел: +359 2 9 691 691; +359 2 4 880 400
Email: e-shop@lirex.bg
Skype: lirexshop
Facebook.com/lirexshop.bg
Коментари: 0