Борисов иска комисия да разследва поведението на Сидеров в Европа

Той отхвърли обвиненията, че ГЕРБ саботира работата на парламента, защото всички депутати са били на място, а лидерът на БСП го е нямало

76 ~ 1 мин. четене

Лидерът на ГЕРБ призова в интервю К2 БСП и ДПС да направят анкетна комисия в парламента, която да разследва поведението на Волен Сидеров в Европа. В петък Борисов нарече лидера на "Атака" фикус заради призива на националиста да го пазят като стайно цвете.

Преди дни пък се появи информация, че депутатите от "Атака" са хулиганствали в белгийски ресторант. Сидеров и хората му, обаче, отрекоха информациите и обвиниха близки до протестиращите, че правят спекулации.

Той отхвърли обвиненията, че ГЕРБ саботира работата на парламента, защото всички депутати са били на място, а лидерът на БСП го е нямало. "Станишев не го оправда фактът, че има малки деца и закъснява за работа, защото милиона българи имат малки деца, но ходят навреме на работа", каза още лидерът на ГЕРБ.

Той извади и справка, според която в миналото 41-во НС Станишев е регистрирал 85 неизвинени отсъствия. Бойко Борисов отхвърли обвиненията, че ГЕРБ саботира работата на парламента, защото всички депутати са били на място, а лидерът на БСП го е нямало.

Подкрепи Economic.bg