Brabus се захваща със самолети

Компанията открива ново подразделение, което ще тунингова летателни апарати за Bombardier Global Express и Challenger, както и за Dassault Falcon.

7436 ~ 1 мин. четене

Немското тунинг-ателие Brabus разширява сферата на дейността си и открива ново подразделение, което ще тунингова частни самолети и бизнес-джетове за Bombardier Global Express и Challenger, както и за Dassault Falcon. Компанията ще доработва и по-големи пътнически лайнери.


Клиентите ще могат да поръчват индивидуални проекти, или да залагат на готови пакети от услуги.
На състоялото се от 14-16 май 2012 г. изложение за европейска авиация EBACE Brabus вече представи два варианта за доработени самолети Bombardier Global Express: Elegance и Sportive. Elegance съчетава кремава кожа, алкантара и благородна дървесина с гланцирано покритие. В Sportive акцентът е в контраста между черната и сивата кожа, поръбена с червен конец, както и комбинацията от алкантара и карбон.


Монтираната мултимедийна система предвижда интеграция с iPad и  iPhone.
Освен че ще модернизира интериора на самолетите Brabus ще внася подобрения и във външния им вид. Клиентите ще имат възможност да поръчват корпуси с карбонови детайли и специално оцветяване за крилете. Предвидени са варианти за боядисването на самолетите в черно, бяло или сиво.


Специалитите от компанията ще предлагат и помощ при избора и покупката на летателен апарат.
Brabus е създадена през 1977 г. Ателието се прочу с доработките на автомобилите от марките Mercedes-Benz, Smart и Maybach. Освен това компанията предлага и специални пакети за яхти. Съобщиха speed-press

Подкрепи Economic.bg