"Булгартабак" търси стажанти с 450 лв. заплата

Най-добре представилите се ще останат на работа

3995 ~ 1 мин. четене

Тютюневият холдинг "Булгартабак" обяви начало на стажантската си програма, която стартира през юни. Компанията ще предложи на наетите стажанти по 450 лв. заплата на месец.

Целта на стажантската програма е в "Булгартабак" да се привлекат мотивирани, инициативни и любознателни бъдещи специалисти, с интереси и желание за развитие в различни области - производство, търговия, IT или администрация, мотивират се от тютюневия холдинг.

Предлага се 3-месечен стаж в две от фабриките на "Булгартабак" - "Благоевград БТ" или "София БТ". След приключване на стажа, компанията дава възможност на най-добре представилите се стажанти да останат на работа в дружеството.

Стажантската програма е насочена към студенти в 4 курс бакалаври, магистри или наскоро дипломирани висшисти. Специалностите, които трябва да учат или да са завършили специалностите "електроника", "машиностроителна техника и технологии", "машиностроене и уредостроене", "автоматика на производствените процеси", "технология на тютюна и тютюневите изделия", както и да имат познания по английски или немски език.

Подкрепи Economic.bg