"Булгартабак" търси стажанти с 450 лв. заплата

Най-добре представилите се ще останат на работа

Тютюневият холдинг "Булгартабак" обяви начало на стажантската си програма, която стартира през юни. Компанията ще предложи на наетите стажанти по 450 лв. заплата на месец.

Целта на стажантската програма е в "Булгартабак" да се привлекат мотивирани, инициативни и любознателни бъдещи специалисти, с интереси и желание за развитие в различни области - производство, търговия, IT или администрация, мотивират се от тютюневия холдинг.

Предлага се 3-месечен стаж в две от фабриките на "Булгартабак" - "Благоевград БТ" или "София БТ". След приключване на стажа, компанията дава възможност на най-добре представилите се стажанти да останат на работа в дружеството.

Стажантската програма е насочена към студенти в 4 курс бакалаври, магистри или наскоро дипломирани висшисти. Специалностите, които трябва да учат или да са завършили специалностите "електроника", "машиностроителна техника и технологии", "машиностроене и уредостроене", "автоматика на производствените процеси", "технология на тютюна и тютюневите изделия", както и да имат познания по английски или немски език.

Коментари: 0