Цачева: БСП ще се разцепи

Не знам как Мая Манолова ще гледа хората в очите след приемането на новия Изборен кодекс, заяви зам.-председателят на ГЕРБ

76 ~ 1 мин. четене

В проекта за нов Изборен кодекс липсват ясни правила. В него е заложено Народното събрание да избира Централната избирателна комисия. Затова е голямото бързане – Комисията да бъде сформирана до евроизборите. Дано поне от кумова срама да ни дадат едно място в ЦИК. Това заяви в интервю за БТВ зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева.

Попитайте Мая Манолова как ще гледа хората в очите, след като законопроектът бъде окончателно приет и как този кодекс ще контролира корпоративния вот. Тя трябва да обясни какво щеше да се случи с прословутите бюлетини от Костинброд - как щеше да бъде извършена манипулация с тях, добави Цачева.  

Аз не разбирам от манипулации. От манипулации разбира човек, който ги е правил. Огромният скандал, който беше предизвикан в деня за размисъл, отне не малка част от гласовете на ГЕРБ, посочи Цачева. Ние не се месим в процесите в БСП. Те сами ще се разцепят, категорична бе тя.

Коментари: 0