ЧЕЗ раздаде 1021 лв. на 25 лоялни клиенти

Компанията ще подари общо 600 безплатни сметки за електричество

168 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Още 25 клиенти на електроразпределителното дружество ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за ток в кампанията на ЧЕЗ „Лоялността ви се отплаща“, съобщиха от компанията. Печелившите тази седмица са потребители от областите Перник, Благоевград , Ловеч, София, Видин, Кюстендил, Плевен и Враца. ЧЕЗ им подарява безплатни сметки на обща стойност 1021 лв.

„Тази седмица имах удоволствието лично да връча спечелената награда на наша клиентка от София. Въпреки затрудненията, които има, жената никога не е закъснявала със заплащането на задълженията си. Радостта й е подаръкът за нас и съм щастлив, че ще помогнем по същия начин на още много семейства.“, заяви Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

В рамките на кампанията „Лоялността ви се отплаща“, ЧЕЗ ще връчи общо 600 безплатни сметки за електричество на свои клиенти, които са заплащали сметките си в срок през последните 12 месеца. За участие в лотарията не е необходима регистрация. Редовните клиенти участват автоматично.

Миналата седмица дружеството изтегли първите 25 печеливши и им подари безплатни сметки за ток на обща стойност 1035 лв. Изтеглените в лотарията клиентски номера се публикуват на официалния сайт на компанията.

Подкрепи Economic.bg