Цветанов: Ще информираме австрийската прокуратура за случая "Хохегер"

Репликата му бе по повод изказването на депутата от ДПС Делян Пеевски, че правораздавателната система ще се занимава с бившия вътрешен министър

304 ~ 1 мин. четене

Очаквам, в рамките на часове, да излезе прессъобщение на прокуратурата след изказването на Делян Пеевски, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при дебатите в пленарна зала.

Репликата му бе по повод изказването на депутата от ДПС Делян Пеевски, че правораздавателната система ще се занимава с бившия вътрешен министър.  "Г-н Цветанов, обърнете се, не се правете, да ви кажа, вие вадите много лъжи, но тепърва ще излиза с колко криминални лица сте се срещали. Но аз няма да се занимавам с вас, правораздавателната система ще се занимава с вас”, каза той.

Днес ще информираме австрийскта прокуратура за случая „Хохегер”, пък заяви Цветанов.  „Ще създадете правителство, което е възродило и е подкрепяло организираната престъпност в България. Всичко това ще стане ясно в предстоящите месеци”, посочи Цветанов.  Аз се гордея, че съм завършил НСА с дипломна квалификация „право”, посочи Цветанов.  "Що се касае до апартаментите – това е поредната спекулация. Аз бях единственият политик, който мина през пълна публичност и даде обяснение", заяви Цветанов.

Подкрепи Economic.bg