Данъчни продадоха четири луксозни апартамента в Балчик

Имотите са били пласирани на таен търг за 313 535 лева

НАП Варна продаде четири луксозни апартамента на длъжник на таен търг, съобщиха от пресцентъра на приходната агенция. Жилищата се намират в търговско – рекреативен комплекс "Марина сити" в Балчик, а от публичната продан в бюджета са постъпили 313 535 лева.

За 30 август публичните изпълнители от териториалната дирекция са обявили за продан още един апартамент на длъжника, намиращ се в същия крайморски хотел. Стартовата цена, от която ще започне наддаването, е 52 319 лева.


В края на септември НАП Варна ще обяви на публична продан поземлени имоти, разположени в Равда, Слънчев бряг и Свети Влас, като тяхната цена варира от 60 до 600 хиляди лева, в зависимост от големината на парцелите.

Приключва разработването и предстои пускането на ново софтуерно интернет приложение за публикуване на провежданите от приходната агенция търгове, добавят от НАП. Приложението "Интернет магазин” се разработва от експерти в централно управление и има за цел да улесни клиентите на НАП при търсенето и намирането на необходимата информация.

Коментари: 0