Дискусия CHIVAS 12 СТОЛА

Девет доказани експерти ще коментират икономически проблеми на 8 май

Chivas Regal има честта да Ви покани на четвъртата по ред кръгла маса от платформата CHIVAS 12 СТОЛА, чиято тема е ИКОНОМИКА.

CHIVAS 12 СТОЛА е опит да дефинираме какво означава достойнството в съвременен контекст, кои са нещата, които не харесваме в заобикалящата ни среда, и какви са начините да ги променим.

Срещайки шест утвърдени професионалиста с шест амбициозни талантa в професии, които имат непосредствено влияние върху всекидневния ни живот, CHIVAS 12 СТОЛА е платформа, която търси начините да бъдем по-добри. В това, което правим и в начините, по които го правим.

Когато личният успех на всеки един от нас допринася за по-добрия живот на хората в България, удовлетворението е голямо. Но и когато има проблеми в сферата, в която работим, те също рефлектират върху всички.

Затова Chivas Regal Ви кани да посетите www.chivas12.bg [2] и да предложите теми за дискусия. Така ще имате възможност да станете част от събитието, заемайки един от дванайсетте стола. Дайте своя глас за професионалистите, които искате да присъстват на кръглата маса и задайте въпросите си в сайта на проекта.

Защото да бъдеш амбициозен означава да не оставаш безучастен.

Предстоящата среща е на тема Икономика и ще се проведе на 08.05.

Всички, които се регистрират в сайта, могат да гласуват за тези от предложените опитни специалисти, с които искат да се срещнат, да зададат своите въпроси към тях и по този начин да заемат един от 6те стола на Амбицията
в дискусията.

Част от темите на дискусията: инвестициите - как могат да бъдат привлечени нови чуждестранни
инвестиции, какви трябва да са принципите, по които се привличат нови инвестиции; как може да се реагира на
факта, че пазарът на труда се е оголил откъм специалисти във важни сектори и че образованието ни произвежда
некачествени кадри, контролът върху сивата икономика; как можем да създадем по-добри условия за start-up-и и как да развиваме предприемачески умения, откъде има възможност да расте икономикатa.

Менторите на тема Икономика са:

1. Борислав Стефанов, Агенцията за
чуждестранни инвестиции

2. Кирил Петков, BDC

3. Ираван Хира, HP България

4. Роман Василев, Johnson Controls

5. Николай Нешев, DelHaize Пикадили

6. Борислав Иванов, Deutsche Bank

7. Красен Кюркчиев, Ficosota Sintez

8. Мартин Заимов, Societe Générale

9. Георги Чернев, Софийска търговско-промишлена камара

Коментари: 0