Една трета от служителите на Google не използват Google+

Според наблюденията, за изминалия месец социалната мрежа Google+ не е използвана от 32,6% от служителите на компанията, за три месеца – от 20,5%, а 12,9% не са влизали в нея половин година

Сайтът Google Plus Ghosts е събрал статистика за служителите на Google и тяхната активност в социалната мрежа на компанията Google+. „Вие ще се доверите ли на готвач, който никога не опитва ястията си?“, - коментират по повод от сайта получените резултати. Данните са получени чрез анализ на данните на над 2000 служители на интернет гиганта.

Според наблюденията, за изминалия месец социалната мрежа Google+ не е използвана от 32,6% от служителите на компанията, за три месеца – от 20,5%, а 12,9% не са влизали в нея половин година. Показателите са доста чудни, тъй като Google предлага определени бонуси за служителите, проявяващи активност в Google+.

„Ако служителите на Google не могат да намерят време за общуване в Google+, какво остава за редовите потребители“, - казва Юсаф Секандер от маркетинговата агенция RocketMill. Както напомня Mashable, даже на председателят на борда на директорите на Google Ерик Шмидт му трябваха няколко месеца, за да се регистрира в социалната мрежа.

Според наблюденията, за изминалия месец социалната мрежа Google+ не е използвана от 32,6% от служителите на компанията, за три месеца – от 20,5%, а 12,9% не са влизали в нея половин година.

Коментари: 0