Енергийният омбудсман се среща с граждани в Благоевград

Приемното време на Радослав Димитров в Благоевград ще започне в 12 часа

108 ~ 1 мин. четене

Новият енергиен омбудсман на електроразпределителната компания ЧЕЗ - Радослав Димитров, ще проведе среща с представители на граждански организации в Благоевград днес, предадоха в прессъобщение до медиите от дружеството.

Приемното време на Димитров в Благоевград ще започне в 12 часа. Той ще се занимава със случаи, в които клиенти на ЧЕЗ се съмняват в коректността на решенията по техни жалби. Клиентите ще имат възможност да проведат индивидуални срещи, на които да обсъдят проблемите си и да направят предложение за работата на звеното енергиен омбудсман.

От 11 часа в сградата на Община Благоевград ще се проведе обща среща на жители на Благоевград и представители на граждански организации с регионалния мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал. "Вярвам, че инициативата "Енергиен омбудсман" ще помогне за възстановяване на доверието на клиентите ни и ще ги улесни в комуникацията при случаи на недоволства", каза Петър Докладал регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Вчера Радослав Димитров се срещна с клиенти на компанията в София в рамките на Деня на отворени врати на ЧЕЗ. Омбудсманът приемаше техни сигнали и предложения потребители на услугите на дружеството в центъра за обслужване на клиенти на пл. „Позитано” 2.

Подкрепи Economic.bg