Фенове на ЦСКА протестират срещу „Титан“ и Бойко

Запалянковците скандират „Вън боклуците от ЦСКА“ И „Пернишки боклуци“

Автор: Божидара Иванова

Стотици фенове на футболния отбор ЦСКА излязоха на мирен протест срещу досегашните управници на отбора от фирма „Титан“. Запалянковците се събраха пред  стадион „Българска армия“ и тръгнаха през Борисовата градина. Те скандираха „Вън боклуците от ЦСКА“ И „Пернишки боклуци“, предаде Агенция "Фокус". В района имаше засилено полицейско присъствие.

Футболните фенове минаха през Борисовата градина и стигнаха до Орлов мост, където блокираха за малко булеварда, след което продължиха  по бул. „Цар Освободител“ към сградата на парламента. Шествието на "армейците" продължи по бул. "Цар Освободител" и ул. "Г. С. Раковски", Полицията блокира пътя на запалянковците към  стоящия в близост на „Тодор Александров“ фен клуб на Левски, след което те се върнаха по обратния път.

Футболните фенове имат редица въпроси за неясното бъдеще на любимия си отбор. Пред стадион „Българска армия“ се появи и търговския директор на ЦСКА Георги Павлов, който отказа да се включи в демонстрациите и повиши напрежението на феновете. Търговският директор на "Титан" Георги Павлов заяви, че желаещият да купи "Армейците" Александър Тодоров и групата му днес са получили акциите на ЦСКА и в понеделник отборът ще има нов собственик.

Към момента няма данни за инциденти и нарушения на обществения ред на стадион "Българска армия”, съобщиха от МВР. 

Коментари: 0