Фонд „Земеделие” с томбола за децата от „Училищен плод”

Ръководителите на спечелилите училища или детски градини ще бъдат известени за наградите и начина, по който децата ще ги получат

124 ~ 1 мин. четене

Като част от кампанията за популяризиране на схемата „Училищен плод”, фонд „Земеделие” организира томбола за малките ученици, взели участие в нея през учебната 2011/2012 година. На всички училища и детски градини са изпратени рекламни материали – химикалки и значки с логото на „Училищен плод”, за децата, попадащи в целевата група на европейската програма, която работи за изграждане на здравословни хранителни навици. Децата трябва да съхраняват значките, тъй като на базата на уникалния шестцифрен номер, изписан на гърба, ще бъде изтеглена томбола с много награди.

Томболата ще се проведе на 17 октомври 2012 г. Ръководителите на спечелилите училища или детски градини ще бъдат известени за наградите и начина, по който децата ще ги получат.

Информацията ще бъде публикувана и на официалния сайт www.schoolfruit.dfz.bg, както и на електронната страница на ДФ „Земеделие” – www.dfz.bg.

Подкрепи Economic.bg