Galaxy S III с дефект, от който изгаря (снимки)

Oт Samsung официално обявиха, че ще проведат мащабно разследване, за да отстранят проблема

Смартфонът Samsung Galaxy S III несъмнено е най-доброто устройство създавано от компанията в сектора досега. Доставките му вече стартираха и на атрактивния американски пазар, което несъмнено ще бъде сериозен стимул за приходите на компанията.

Въпреки впечатляващите му характеристики обаче разбираме и за първия сериозен проблем с работата на смартфона, съобщава Digital. Собственик на международната версия на Galaxy S III, която се продава и в Европа публикува изображения, от които се вижда, че долната част на модела е изгоряла. Потребителят сподели, че прегряването на смартфона се е случило докато той е бил в специален предпазен калъф.

Oт Samsung официално обявиха, че ще проведат мащабно разследване, за да отстранят проблема, който кара устройството да гори. Компанията увери, че след като получи достатъчна информация за причината, довела до това състояние на модела ще уведоми всички свои потребители за нея. Дисплеят на Galaxy S III е останал незасегнат, но въпреки това е повреден корпуса му, което е провокирало и невъзможността смартфона да намери обхват в мобилната мрежа. 

Коментари: 0