Globul дава шанс за участие във филм

Целта на проекта "Move On" е създаването на филм-пътешествие из Европа, вдъхновен изцяло от потребителите

Кампания на Globul дава възможност на всеки потребител да участва в създаването на игрален филм с режисьор Асгер Лет ("Мъж на ръба", "Духовете на Сите Солей"), съобщиха от телекома. Кампанията "Move On" е разработена благодарение на сътрудничеството между Deutsche Telekom и Cosmote Group. Проектът обхваща 11 европейски държави - Австрия, Албания, България, Германия, Македония, Словакия, Унгария, Холандия, Хърватска, Черна гора и Чехия.

Основната цел на "Move On" е създаването на филм-пътешествие из Европа, който е вдъхновен изцяло от потребителите. Всеки ще има шанс да допринесе за реализацията на проекта чрез споделяне на идеи, снимки и видео. Европейските потребители могат да предлагат идеи за развитието на сюжета, използваната музика, костюмите на актьорите и местата за провеждане на снимките. Предложенията ще бъдат оценявани от създателите на продукцията, като най-добрите от тях ще бъдат включени в сценария на филма.

Всички желаещи в България могат да споделят своите идеи за заснемането на филма "Move On" на www.move-on-film.bg. До края на юни потребителите имат възможност да вземат участие в кастинг за поддържаща роля във филма. До края на август могат да качват на сайта собствено съдържание - снимки, кратки текстове, авторска музика или видео. По този начин всеки ще участва за специалната награда от Globul - присъствие на снимките на "Move On" в Германия в края на август.

"Move On" ще е първият игрален филм, създаден с помощта на зрителите. Сценарист на лентата е талантливият Мат Грийнхалг ("Контрол"), а в главната мъжка роля е датският актьор Мадс Микелсен, когото познаваме от ролите му в "Казино Роял", "Крал Артур", "Тримата мускетари" и "Сблъсъкът на титаните".

Коментари: 0