Илияна Йотова: България в момента няма нужда от избори

Според нея сега е важно да се направи бюджетът за 2014 година и да се подпише договорът за партньорство, за да се види как ще се разпределят европейските пари за страната ни

100 ~ 1 мин. четене

"Не мога да разбера кога и какво трябва да се случи, за да има Консултативен съвет за национална сигурност при президента", заяви в ефира на Нова ТВ Илияна Йотова. По думите й прехвърлянето на топката между кметството в София и вътрешното министерство е повече от гавра.

„Още преди две години Агенцията по бежанците би трябвало да е спечелила едни пари, с които да бъдат изградени определени съоръжения, защото се знаеше, че бежанци към България щеше да има. Да зададем въпроса къде са тези пари. От тази сума зависи следващата финансова помощ, която ще отпусне Европейската комисия”, отбеляза Илияна Йотова.

"Медийте в България се командваха от един GSM. Неговият собственик се казваше Бойко Борисов. Сега не мога да си представя Пламен Орешарски да се обажда в медиите и да им казва какво да публикуват и какво не", допълни Йотова.

"България в момента няма нужда от избори", категорична бе евродепутатът на БСП. Според нея сега е важно да се направи бюджетът за 2014 година и да се подпише договорът за партньорство, за да се види как ще се разпределят европейските пари за страната ни. "И ако правителството си свърши работата, защо трябва да има избори, попита риторично Йотова.

Подкрепи Economic.bg