Иван Карнабитов е новият директор на Летище Пловдив

За нов член в Съвета на директорите е назначена Иванка Петкова

504 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов назначи Иван Карнабитов за нов изпълнителен директор на "Летище Пловдив" ЕАД. Решението не изненада, тъй като още вчера неговият уволнен предшественик - Дойчин Ангелов, съобщи за евентуалното назначение.

В Съвета на директорите на "Летище Пловдив" ЕАД също има промяна. За нов член е назначена Иванка Петкова. Това също беше съобщено от Ангелов вчера.

Според визитката, предоставена от транспортното министерство, Иван Карнабитов е дългогодишен служител на летище "Пловдив". От 1994 г. до 2006 г. е работил в служба "Пътнически превози" към пловдивското летище по време на зимните чартърни програми. През 2003-2004 г. е бил туроператор в "Евротурс" ООД. От 2006 г. до 2008 г. е специалист в отдел "Търговска политика и маркетинг" на аеропорта, а от 2008 г. до началото на тази година е и ръководител на отдела.

Дойчин Ангелов каза, че е уволнен без мотиви. "Оставам летището в много добро състояние. Тръгвам си спокоен и удовлетворен след 20-годишна работа на летището", коментира Ангелов.

Подкрепи Economic.bg