Кейт Мидълтън има най-красивата усмивка в света

Виктория Бекъм е най-намусената знаменитост

4253 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Херцогинята от Кембридж Кейт Мидълтън бе избрана за притежателка на най-красивата усмивка в света. Това сочи проучване, направено във Великобритания на компанията за избелване на зъби iWhite, съобщи изданието “Дейли Експрес“. Сред допитване на 2045 души 31-годишната херцогиня е събрала най-много гласове.

Участниците в допитването са определили Виктория Бекъм като най-намусената знаменитост. Холивудският чаровен актьор Райън Гослинг е получил едва 1% от участниците за красива усмивка. Той е задминат от продуцента Саймън Кауъл  и Хари Стайлс от момчешката група One Direction.

Проучването на iWhite разкрива, че най-малко поводи да се усмихват имат хората на възраст 29 години, тъй като служебните им и лични задължения ги карат да се усмихват едва по 12 пъти на ден. За сметка на тях, пенсионерите се усмихват по 16 пъти дневно.

Проучването потвърждава тезата, че мъжете са по-намусеният пол и при тях съществува 4 пъти по-голяма вероятност да изкарат деня без да се усмихнат. Изследването показва още, че силният пол се впечатлява повече от усмивката на жената, отколкото от тоалета й.

Сред жителите на Великобритания, най-намусени са тези в Бристол, които се усмихват средно по два пъти на ден. Най-усмихнати и жизнерадостни са хората от Белфаст, които даряват по цели 20 усмивки дневно.

Подкрепи Economic.bg