Кубрат Пулев излиза в мечтана битка за титлата с Кличко

Кобрата е официален претендент за една от световните титли на Кличко, така че мач между двамата със сигурност ще има, но все още не е ясно кога ще бъде той

216 ~ 1 мин. четене

Владимир Кличко победи Александър Поветник по точки и по този начин украинецът за пореден път защити своите световни титли. Това означава, че ще станем свидетели на мечтания сблъсък Кубрат Пулев - Владимир Кличко.

На стадион "Олимпийский" в Москва местните фенове останаха разочаровани, тъй като техният любимец не можа да бъде равностоен на големия шампион и записа първа загуба на професионалния ринг след 26 поредни победи.

И тримата странични съдии точкуваха за Владимир Кличко - 119:104, 119:104 и 119:104 точки.  "Благодаря за подкрепата, ще тренирам още по-добре. Днес Владимир бе по-добър", заяви след мача руснакът.

Кличко записа 61-а победа в 64 мача на професионалния ринг, а ние ще се надяваме третата загуба в кариерата му да бъде нанесена от Кубрат Пулев. Кобрата е официален претендент за една от световните титли на Кличко, така че мач между двамата със сигурност ще има, но все още не е ясно кога ще бъде той.

Кубрат Пулев наблюдава на живо в Москва мача. В ефира на Филм +, веднага след мача, Пулев заяви, че е "абсолютно реално" Кличко "да бъде нокаутиран и то точно от българин". Кубрат призна, че е видял слабост в играта на украинеца, но логично няма да сподели каква е тя.

Подкрепи Economic.bg