М-Тел увеличи фиксираното си покритие

30 000 жители на столичните квартали „Лозенец” и „Драгалевци” и на пловдивския „Христо Смирненски” ще имат на разположение услугите домашен телефон, цифрова телевизия и светкавичен интернет

6818 ~ 1 мин. четене

Телекомът разшири своето покритие в двата най-големи български града – София и Пловдив. Така 30 000 жители на столичните квартали „Лозенец” и „Драгалевци” и на пловдивския „Христо Смирненски” вече могат да се възползват от предимствата на фиксираната мрежа на М-Тел. Те ще имат на разположение услугите домашен телефон, цифрова телевизия и светкавичен интернет със скорост до 100 Mbps, чрез уникалната GPON технология, предлагана от телекома.

Само за 12,40 лева на месец клиентите на М-Тел получават пълен пакет услуги за дома - цифрова телевизия, интернет, домашен телефон, мобилен телефон и група М-Тел ФАМИЛИЯ, с която цялото семейство говори безплатно и неограничено помежду си.

До края на август към пакета потребителите получават подарък едномесечен абонамент за HBO и Cinemax, двумесечен абонамент за HD Sport и безплатен достъп до Видеоклуб Старт.

30 000 жители на столичните квартали „Лозенец” и „Драгалевци” и на пловдивския „Христо Смирненски”

Подкрепи Economic.bg