Мария Шарапова започна сладкарски бизнес

Бонбоните "Sugarpova" ще се продават и в минибарове на някои от луксозните хотелски вериги

Rуската тенисистка Мария Шарапова стартира свой сладкарски бизнес. Спортистката представи компанията си за призводство на сладкиши в магазина "Хенри Бендел" на петю авеню в Ню Йорк.

Името на фирмата й е "Sugarpova" (Шугърпова) и представлява закачлива игра на думи ("шугър" - захар на англ. език, бел. ред.)

Самата колекция включва бонбони в неочаквана форма и колоритни имена. Те ще се предлагат в 12 разновидности- във формата на устни, тенис-топка, паяк, плодове, мечета, звездички, сърчица и  др. и ще бъдат пуснати за продажби на различни места по целия свят, включително в минибаровете на някои от най-известните и луксозни вериги хотели. Цената им в онлайн магазина е 5 долара за пакет.

"За създаването на "Sugarpova" вложих много любов. Натовареният ми график ме кара да пътувам много по цял свят и си признавам, че обичам много сладкото, но знам много добре какво точно искам. И когато не успявах да го намеря в магазина, реших да създам своя марка, която съм сигурна, че ще се хареса на всички. Нямам търпение да споделя вкусовете с останалите любители на сладкото!" , сподели Шарапова.

Коментари: 0