"Не се радвайте, папагалчета и хлебарки!"

Волен Сидеров, лидер на партия "Атака"

Цитат на деня:

Снимка: БГНЕС

228 ~ 1 мин. четене

"Току-що ми съобщиха, че главният прокурор ми е поискал имунитета. Пишело го в информационните агенции. Сега празнуват чуждите посолства. Американското, турското. Няма обаче да ни спрат някакви п*д*растчета. Атака, победа! Атака, победа! Не се радвайте папагалчета, не се радвайте хлебарки", заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров на импровизирания митинг пред Съдебната палата, където се проведе шествие в негова подкрепа.

Сидеров обвини полицията, прокуратурата и медиите, че са му приписали престъпно деяние по случай, при който той е бил невинен. "Искат да ме изкарат участник в скандал! Защото ние, "Атака" сме съвестта на България, юмрука на народа", добави Сидеров.

"Вчера във Варна бяха мобилизирани трима наблюдаващи прокурори и седем специализирани полицаи, за да разследват нещо, което не знаят какво е то. Питам аз същите тези хиени – журналистите, сега да питат какво точно се случи. Ами вие сте написали на първите си страници, че Сидеров е бил полицай - Сидеров не е бил полицай и ще съдя всички, които са написали това", зарече се той.

След тези думи, противниците му, които също бяха пред Съдебната палата, разделени от полицията, започнаха да скандират: "Оставка!"

Коментари: 0