Нетера сред финалистите на Европейските бизнес награди

Компанията ще продължи напред в борбата за почетния приз - Шампион на страната

6770 ~ 1 мин. четене

Нетера е избрана за национален финалист на Европейските бизнес награди, съобщиха от компанията. Тази година фирмата ще представи България в категорията Фокус към клиента.

Като представител на България през 2012/13, компанията ще продължи напред в борбата за почетния приз Шампион на страната. Победителите във всяка категория ще бъдат разкрити през април следващата година.

„Огромна чест е да представяш страната си”, каза Тихомир Вълков, маркетинг мениджър на Нетера.

„Нетера е български телеком, който оперира на европейския пазар от години. Хиляди компании от Европа участват в това състезание и да бъдеш избран измежду лидерите в страната си, смятаме, че е огромно признание за успехите на компанията и усиления труд през годините”, добави Вълков.

Европейските бизнес награди са независим проект, спонсориран от RSM International, Infosys, Millicom International Cellular и подкрепен от UKTI.

Панелът е отдаден на идеята да изтъкне компаниите, които успешно въвеждат иновации на европейския пазар, със стратегия за устойчиво развитие, с голяма страст към работата и отличително лидерство.

Европейските бизнес награди работят с ключови политици от Европа, водещи учени и представители на медиите в търсене на най-добрите в продължение на девет месеца. 

Подкрепи Economic.bg