Обновени условия по GLOBUL United

Телекомът включва повече минути за разговори с други национални мрежи

112 ~ 1 мин. четене

Обновени са условията по абонаментните програми GLOBUL United с месечни такси от 19,90 лв. до 49,90 лв., съобщиха от телекома. Включени са повече минути за разговори с другите национални мрежи, като абонатите ще разполагат с по 30, 50, 150 или 250 минути в зависимост от избрания тарифен план.

Абонатите на GLOBUL United с месечна такса от 34,90 лв. ще получат допълнително 150 промоционални минути за разговори извън мрежата на телекома, а промоционалните минути за клиентите на GLOBUL United с месечна такса от 49,90 лв. ще бъдат съответно 250 на месец. Абонатите на GLOBUL United с месечна такса от 12,90 лв. пък ще получат още 300 промоционални минути за разговори в мобилната мрежа на оператора месечно.

От мобилния оператор обясниха, че промоционалните минути са валидни за период от общо шест месеца от срока на договора при подписване на двугодишен договор до края на септември. Предложението е валидно за абонати, които сключат нов договор или подновят стария си договор по Програма ЗАЕДНО.

Програмите включват и неограничено ползване на мобилен интернет и в зависимост от избраната програма абонатите разполагат с от 300 до 2500 МВ на максимална скорост.

 

Подкрепи Economic.bg