По-евтино море от 20 август

Хотелиерите свалят цените с 20% и разчитат на удължаване на сезона

По-евтино море от 20 август
420 ~ 1 мин. четене

По-евтино ще излиза почивката на море у нас след 20 август. След тази дата цените на пакетите стават с над 20% по-ниски от досегашните. В Слънчев бряг поевтиняването е заковано на 20%. Още по-големи отстъпки обявяват хотелите в Приморско, Царево, Китен и Ахтопол. Цените остават почти непроменени единствено в Созопол, където сезонът по традиция е по-дълъг заради Аполония, пише "Стандарт".

В тризвездните холети на Слънчев бряг ваканцията олинклузив на човек става 69 лева на ден. В 4-звездния "Нептун бийч" пакет ол инклузив пада от 122 на 97 лева. Офертата е валидна от 24 август. В 5-звездните хотели на курорта цените са между 120-130 лева.

На Златни пясъци цените на олинклузив в тризвездните хотели са между 45-50 лева за ден на човек., а в по-големите категории има оферти дори за 35 лева. По 47 лева е офертата в курорта "Св. Св. Константин и Елена" след 20 август за ол инклузив.

В края на август предстои още едно намаление, което ще важи от началото на септември. От туристическия брнаш се надяват сезонът да се удължи поне до началото на октомври, тъй като заради лошото време и дъждовете юни и юли не бяха силни месеци, както обичайно в последните години.

Коментари: 0