Промяна в датата и мястото на концерта на Андреа Бочели в България

Събитието ще се състои на 31 август на стадион Българска армия

Снимка: БГНЕС

Концертът на Андреа Бочели у нас ще бъде на 31 август на стадион "Българска армия". Новата дата и място обяви, на пресконференция днес в София, Бела Примо от промоутърска компания "European Event Service". Гостуването на италианския оперен певец първоначално беше обявено за 30 май в зала "Арена Армеец", но поради големия интерес се наложи събитието да бъде преместено на място с повече капацитет.

"Мисля, че сте свидетели на исторически момент. Никога досега не сме имали такъв интерес към представление на Бочели, което да ни принуди да сменим мястото", заяви Бела Примо и добави, че решението за промяната е с личното желание на изпълнителя.

Мирослав Емануилов от "Ивентим" обясни, че билетите са били изчерпани още в средата на март, като е имало случаи с продажби от 150 билета на ден.За събитието през август ще бъдат осигурени нови места и допълнително количество билети - нови 3500 седящи места, още 500 ВИП билета и две правостоящи зони, които зони ще бъдат на достъпни цени от 55 лв. Така капацитетът за концерта ще бъде увеличен от 11 хил. на 16 хил. присъстващи, плюс правостоящи.

Бела Примо посочи, че разпределението на стадиона ще бъде така, че ще има видимост от всички сектори, а звукът ще бъде на изключително високо ниво и съобразено с изискванията на Андреа Бочели.

Желаещите да върнат закупените за 30 май билети, ще могат да го направят от 1 до 10 юни, като ще им бъде възстановена пълната сума, увериха организаторите от "Symphonics".

От екипа на Андреа Бочели обявиха, че на концерта в София той ще представи песни от последния си албум "Passione", както и любими класически изпълнения. Гост сопрано ще бъде Светла Василева. Сцената ще бъде мащабна по размери и с перфектна видеопродукция.

Коментари: 0