Пълнят банкоматите и по празниците

В четирите почивни дни ще има и дежурни филиали и клонове

УниКредит Булбанк ще зарежда редовно всичките си 634 банкомата в цялата страна по време на предстоящите четири почивни дни. Банката е създала организация, така че машините да разполагат с достатъчно средства през празничните дни, когато се очакват повече транзакции.

При необходимостта ще бъдат правени и допълнителни зареждания с пари. Ще се следи работоспособността на банкоматите и при необходимост ще се отстраняват и технически проблеми. 

За една година банката е увеличила броя на своите банкомати на територията на страната със 17%.

УниКредит Булбанк напомня на всички свои картодържатели, че тегленето от банкомати на УниКредит е без такса – както в страната, така и в чужбина.

На всички 634 банкомата могат да се правят прехвърляния на пари от сметка в сметка, както и да се осъществяват периодични плащания към все повече търговци и дружества за комунални услуги като Топлофикация, Водоснабдяване, Електроснабдяване, мобилни оператори и др.

В празничната събота (14 април) на разположение на клиентите ще бъдат и 55 дежурни филиала в 25 града, които ще работят до 13 часа.

Повече информация за работещите клонове в събота и местоположението на банкоматите на банката е публикувана на сайта на УниКредит Булбанк www.unicreditbulbank.bg.

 

 

Коментари: 0