Два смартфона с неограничен трафик

Nokia Lumia 800 и Nokia Lumia 710 предлага "Виваком" от 15 април

6438 ~ 2 мин. четене

От 15 април VIVACOM включва в портфолиото си първите два телефона на Nokia с операционната система Windows. Независимо от избрания тарифен план Nokia Lumia 800 и Nokia Lumia 710 ще се предлагат с включен безплатен интернет трафик до края на годината.

Така потребителите ще могат да се възползват от всички функции на хитовите телефони без да се притесняват от допълнителни утежнения на месечната си сметка.

За всеки закупен телефон от серията Lumia ще бъде осигурен допълнителен пакет +DATA с неограничен трафик и включени 50Mb на максимална скорост на месец.

За клиентите, които са избрали да използват смартфоните с планове с включен интернет трафик, 50-те допълнителни мегабайта ще бъдат прибавени като безплатен бонус до края на 2012 г.

В допълнение VIVACOM ще предоставя двата модела на изключително достъпни цени за този клас смартфони. Nokia Lumia 800 ще се предлага на цена от 27.90 лв. на месец или 669.90 лв. в брой с тарифните планове MegaCall XL, Net&Call Super Max и UniCall. Със същите тарифи цената на Nokia Lumia 710 ще бъде 13.90 лв. на месец. Тя ще бъде в магазинната мрежа на оператора от 20 април.

И при двата модела финландската компания залага на мощен процесор, ярък дисплей и разнообразие от цветови гами, които да персонализират устройството, според вкуса на потребителя. Операционната система на Microsoft се представя с бързина и удобен и лесен за свикване интерфейс, дори за потребители, които за първи път хващат „умен” телефон в ръката си.

Nokia Lumia 800 и Nokia Lumia 710 предоставят възможност на притежателите им да персонализират над 200 цветни прозорци с приложения на екрана си и да групират важните контакти с всички живи ъпдейти от Facebook, Twitter и Linkedin на едно място.

Смартфоните от серията се отличават още с висока скорост на интернет чрез HSDPA 14.4 Mbps и бърз 1.4 GHz процесор. Те поддържа UMTS, Wi-Fi и GPS, A-GPS, Cell ID, Wi-Fi позициониране и безплатната гласова навигация.

 

Подкрепи Economic.bg