Реклама на Samsung се подиграва на феновете на iPhone5

Стотиците желаещи да си купят новия модел iPhone бяха осмяни в клипче, озаглавено "Следващото голямо нещо вече е тук - Samsung Galaxy S III"

3800 ~ 1 мин. четене

Съдебните неуспехи не отказват Samsung да тръгнат отново към настъпление срещу Apple. Поредната атака на южнокорейците дойде от рекламен клип, който се подиграва с феновете на iPhone 5 и цялата създала се истерия около излизането му на пазара.

Професионалното направеното рекламно клипче показва километричните опашки от желаещи да си купят новия iPhone още преди официалната му премиера. Авторите на видеото осмиват подобренията, които феновете очават да видят в последния модел на любимия iPhone, като новия адаптер, по-големия екран и новото поколение 4G - LTE мрежата. С обещанията за "всичко, което не са получили миналата година" от Samsung всъщност изтъкват функции на Galaxy III, с които новият продукт на Apple не може да се похвали.

Заглавието на рекламата е "Следващото голямо нещо вече е тук - Samsung Galaxy S III", а коментарите след пускането й в Youtube разбира се са многобройни, споровете -разгорещени.

Подкрепи Economic.bg