Samsung Gаlaxy S4 вече и в България

Вярваме в успеха на модела, защото устройството е нещо, което ще предизвика значителна промяна в живота на хората, каза Кирил Николов, ръководител на Мобилната дивизия в българския клон на Samsung

160 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Дългоочакваният смартфон на южнокорейската корпорация Samsung - моделът Gаlaxy S4 беше представен пред журналисти в България. Устройството ще може да се купи утре, 27 април, в магазините на трите мобилни оператора и големите вериги за продажба на техника.

Флагманът на компанията притежава 5-инчов дисплей, 2 GB оперативна памет и 13-мегапикселова камера. Смартфонът притежава и втора камера отпред, която е с резолюция от 2 мегапиксела. Другите характеристики на модела са четириядрен процесор Snapdragon 600 на 1.9 GHz или осемядрен Exynos 5 Octa на 1.6 GHz. Операционната система е Android 4.2.2.

Телефонът разполага с богата гама от технологии за разпознаване, които разбират поведението на потребителите и използват тази информация, за да правят работата с устройството удобна и безпроблемна.

"Вярваме в успеха на модела, защото устройството е нещо, което ще предизвика значителна промяна в живота на хората" каза Кирил Николов, ръководител на Мобилната дивизия в българския клон на Samsung. "Galaxy S4 е създаден, за да ви приближи още повече до онова, което е от най-голямо значение във вашия живот и да събере в едно всичките ви различни светове, така че да се докоснете до живот без прегради, без ограничения. Да откриете колко ценен е сегашният момент.", добавя още Николов.

Дългоочакваният смартфон е опростен и същевременно по-мощен, за да предостави на потребителите повече удобство и комфорт. Първоначално Gаlaxy S4 ще бъде достъпен в два цвята - Black Mist и White Frost, а по-късно през годината ще се появи и в други варианти.

Подкрепи Economic.bg