Сърфираме в мрежите с нови телефони

"Глобул" ще предложи през април моделите Lumia 800 и Lumia 710 на Нокиа

GLOBUL ще предложи през април дългоочакваните модели Nokia Lumia 800 и Lumia 710 на българския пазар.

 

 

 

Nokia Lumia 800, който GLOBUL ще предложи в четири цвята (черен, бял, син и червен) предлага впечатляващ дизайн, работи с операционната система Microsoft Windows Phone и позволява лесен достъп до социалните мрежи, възможност за моментално споделяне на съдържание и изключително бързо сърфиране на мрежата благодарение на последната мобилна версия на Internet Explorer 9.

 

 

 

Устройството притежава 1.4 GHz процесор, 3.7-инчов капацитивен AMOLED дисплей с 16 милиона цвята, 8-мегапикселова камера с оптика Carl Zeiss, автофокус и двойна LED-светкавица, 16 GB вградена памет, А-GPS и, разбира се, Wi-Fi и Bluetooth свързаност.

 

 

 

Nokia Lumia 800 ще се предлага във всички магазини на GLOBUL, Germanos и официалните партньори на цена от 30,90 лв. на месец с абонаментната програма GLOBUL Web&Talk с месечна такса 34,90 лв.

 

 

 

През април, GLOBUL ще предложи и Nokia Lumia 710, който е изключително удобен за любителите на социалните мрежи и за бързо сърфиране в мрежата за благодарение на мобилна версия на Internet Explorer 9. Устройството работи под Microsoft Windows Phone и притежава 1.4 GHz процесор, 8 GB памет, 5-мегапикселова камера и, естествено, А-GPS функционалност и Wi-Fi и Bluetooth свързаност.

 

GLOBUL ще предложи Nokia Lumia 710 в своите магазини, магазините на Germanos и официалните партньори в два цвята – бял и черен на цена от само 16,60 лв. на месец с абонаментната програма GLOBUL Web&Talk с месечна такса 34,90 лв.

 

Потребителите, които биха желали да получат ексклузивна и информация за Nokia Lumia 800 и Nokia Lumia 710 от GLOBUL могат да регистрират своя интерес на адрес www.globul.bg/bg/nokia_lumia.html

 

 

Всички цени са с включен ДДС.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари: 0