7% фиксирана лихва по ипотечен заем

Кредитът от ПИБ покрива до 100% от стойността на имота

6130 ~ 1 мин. четене
Ипотечен заем със 7% фиксиран годишен лихвен процент за първите 7 години предлага Първа инвестиционна банка.

„Свободен ипотечен кредит” дава възможност за отпускане на 100% от стойността на недвижимия имот, независимо дали жилището е панел, ЕПК или тухла.

Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага и опция за ползване на гратисен период по лихвата и главницата: до 12 месеца на всеки 5 години от срока на кредита след първата година, което дава допълнителна сигурност на клиентите, в случай че изпитват временни финансови затруднения.

„Свободен ипотечен кредит” се предлага и с още една опция -  възстановяване на 1% върху главницата в края на всяка година при редовно погасяване на вноските по кредита.

Заемът включва безплатна застраховка „Имот” за целия период, което е допълнително предимство за кредитополучателите. Той може да се ползва както за закупуване на ново жилище, така и за текущи нужди като ремонт на имот.

Кредитът се отпуска за срок до 30 години и се предлага в лева, евро и щатски долари, като няма ограничение в максималния размер на отпуснатия кредит.

„Свободен ипотечен кредит” е без комисиона за предсрочно погасяване.

Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага и удостоверение за одобрен кредит със срок на валидност от 6 месеца на всеки кредитополучател.
 
Подкрепи Economic.bg