VIVACOM пуска отстъпки за море за лоялни клиенти

От услугата могат да се възползват всички потребители на компанията, стига да са активни клиенти в последните 6 месеца и да нямат закъсняло плащане на фактура за този период

До 22% отстъпка за почивка на море получават всички лоялни клиенти на VIVACOM, които решат да се възползват от майските оферти на курортен комплекс Албена.

Клиентите ще могат да избират както пакета, така и хотела, в който да почиват, а в допълнение всеки притежател на VIVACLUB карта получава и до 10-процентно намаление за всички услуги на Медицинския център „Медика” в курорта.

Майските оферти в Албена са валидни срещу представяне на VIVACLUB карта, която могат да притежават всички домашни потребители на компанията, независимо от услугата, която ползват, стига да са активни клиенти в последните шест месеца и да нямат закъсняло плащане на фактура за този период.

Ако клиентът отговаря на тези условия, той се включва автоматично в програмата, получава едно от общо три нива на лоялност и може да заяви своята VIVACLUB карта напълно безплатно на номер 123.

 

Коментари: 0