Видео сравнение на iPhone 5 и iPhone 4

Разказвачът сравнява задния панел на iPhone 5 директно с iPhone 4, което показва относителния размер. Други характеристики:

8004 ~ 1 мин. четене

Вече от няколко източника се появи информацията, че iPhone 5 ще има по-голям дисплей, вероятно с диагонал 4". През последните дни видяхме различни компоненти от конструкцията, за които се предполага, че са от новото устройство, и ви показахме видео, сравняващо предполагаемият преден панел с iPhone 4S. Сега е ред на задния панел да се появи във видео, което разкрива повече детайли за промените - отново с уговорката: в случай че става дума за истинска част.

От клипа става ясно, че iPhone 5 ще е по-тънък от сегашния смартфон на Apple, ще бъде по-дълъг, за да побере и по-големия екран, и ще въведе разни промени в позицията на различни елементи от конструкцията.

Така например портът за слушалки ще отиде отдолу, а решетките за микрофона и високоговорителя са с увеличен размер. Очакванията са iPhone 5 да има екран с резолюция 1136 х 640 пиксела в съотношение на страните 16:9. Съобщи mobilebulgaria.com

Подкрепи Economic.bg