Вижте победителите в конкурса „Най-добър хотел в Банско“

Хиляди гласуваха за своя фаворит сред хотелите в курортния град

160 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Вече са ясни победителите в конкурса "Най-добър хотел в Банско". Гласуването на сайта besthotel.kmeta.bg приключи точно 12:00 часа днес. Хиляди дадоха гласа си, посочвайки своя любим хотел в Банско. Надпреварата между хотелите пък беше изключително оспорвана и проследена с огромен интерес от феновете на курорта.

В конкурса участваха над 90 хотела на територията на града, които се състезаваха в категория 3, 4 и 5 звезди. Потребителите на Kmeta.bg гласуваха за свой хотел фаворит по следните критерии: качество на обслужването, уютен интериор, разнообразен пакет услуги и богато и вкусно меню.

"Кемпински Хотел Гранд Арена" е победителят в категорията "Най-добър хотел в Банско", 5 звезди. Той извоюва първото място в изключително оспорваната битка с другия участник в категорията - "Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт".

Най-много от гласовете сред хотелите 4 звезди събра "Апартхотел Лъки Банско". На второ и трето място тук се нареждат "Хотел и Спа Астера Банско" и "Св. Иван Рилски".

Хотел "Уникато" е победителят в категорията "Най-добър хотел в Банско", 3 звезди. Второто място е за Хотел "Викони", на на третата позиция застава "Eagles Nest".    

Победителите ще бъдат наградени на 25 април на специална церемония в град Банско. Финалистите ще получат кристални статуетки, а една от наградите ще бъде връчена от председателя на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин.

Конкурсът "Най-добър хотел в Банско" се провежда под егидата на кмета на града Георги Икономов и е част от проект на сайта Kmeta.bg за подпомагане на българския туризъм. Конкурсите и инициативите на портала на български общини продължават.

Подкрепи Economic.bg