Vivacom намалява с до 80% цените на мобилните телефони

Смартфонът Samsung Galaxy S III ще се продава с 240 лв. отстъпка

3878 ~ 1 мин. четене
Автор: Economic.bg

Третият мобилен оператор на българския пазар - Vivacom, започва специално намаление на телефони във всичките си магазини в страната. Кампанията започва в края на тази седмица, като от телекома обещават отстъпките за мобилните устройства да достигат до 80% от първоначалната им стойност. Намалението се начислява върху вече субсидираните от телекома цени.

Основното предимство на настоящата офертата е, че Vivacom осигурява сериозни отстъпки, включително за най-търсените модели смартфони, коментират от компанията. При стандартна цена от 27.90 лв. на месец с двугодишен договор, Samsung Galaxy S III ще може да бъде закупен за 17.90 лв. месечно, като така потребителят спестява 240 лв., дават пример от Vivacom.

Samsung Galaxy Core ще се предлага за 5.60 лв. на месец, при стандартна цена от 11.90, като в този случай се спестяват повече от 150 лева. Sony Xperia Z ще струва със 146 лева по-малко - 25.80 лв. на месец, вместо досегашните 31.90 лв. с двугодишен договор.

Намалението ще зависи от избора на тарифен план, модел телефон, както и от срока на договора. Потребителите, които искат да се възползват от новите предложения, ще трябва да изберат нов тарифен план с лизинг на избрания модел.

Телефоните ще се предлагат и в брой. Кампанията ще се проведе в рамките на две седмици от петък, 18 октомври,  до четвъртък, 31 октомври, във всички търговски обекти на компанията.

Подкрепи Economic.bg