Air France пуска безплатен достъп до Facebook и Messenger по време на полет

Авиокомпанията представи новата концепция за самолетите си

Air France пуска безплатен достъп до Facebook и Messenger по време на полет
940 ~ 1 мин. четене
Френският авиопревозвач Air France предлага нова услуга на самолетите, оборудвани с Wi-Fi, наречена Wi-Fi Connect. Тя е част от стратегията на компанията за обновяване на Economy и Premium Economy класите. 

Клиентите на авиокомпанията ще имат достъп до 3 Wi-Fi пакета, като един от тях е безплатен и позволява изпращането и получаването на съобщения в WhatsApp, Facebook Messenger, iMessage и WeChat. На всяка седалка в самолета ще се предлагат аудио слушалки, а в Economy класата пътниците могат да използват електронните си устройства през целия полет с USB кабел и отделен електрически контакт. 

На борда на всички самолети за дълги разстояния Air France въвежда по-широки седалки с ергономична пяна и по-широка подложка за крака. Екраните на пътниците също ще бъдат обновени с най-новото поколение 13,3 инча HD екран. 

Авиокомпанията обяви и ново партньорство с водещата платформа за дигитални пътувания Booking.com. Клиентите на Air France вече ще могат да резервират онлайн в сайта на компанията много по-лесно хотелското си настаняване. 

Новите удобства ще бъдат на разположение от януари 2019 г., а през лятото на следващата година Air France стартира полети до шест нови дестинации - Мадрид, Стокхолм, Прага, Манчестър, Сейнт Мартин на Карибските острови и Кито, столицата на Еквадор. 

Промените идват с встъпването в длъжност на новия изпълнителен директор Бенджамин Смит. 
Подкрепи Economic.bg