\"Ако този път управлението на ГЕРБ се провали, трети път няма да има\"

Валери Симеонов, съпредседател на коалицията между НФСБ и ВМРО

Цитат на деня:

\

Снимка: БГНЕС

188 ~ 1 мин. четене
"Г-н Борисов, ако този път управлението с мандата на ГЕРБ се провали, трети път няма да има". Това заяви един от лидерите на Патриотичния фронт Валери Симеонов, който се обърна към Борисов". Той помоли бъдещите министри да положат усилия и труд в своите ресори и да намалят демонстративното рязане на лентички и обиколките за щяло и нещяло в страната и по телевизионните студия.

Парламентарната група на Патриотичния фронт ще подкрепи така предложения състав на кабинет в името на изпълнението на програмната декларация, която бе изготвена и съгласувана, добави Симеонов.

Аз съм доволен от това, че с партии, с които сме били в остър конфликт, успяхме да намерим общи идеали, общи цели и успяхме да изготвим обща платформа, каза той и изреди част от точките, по които е постигнато съгласие, коментира той от трибуната на Народното Събрание по време на дебатите преди гласуването на кабинета "Борисов" 2.

Доволен съм, че в програмната декларация е заложено изпълняване на приоритети единствено в интересите на страната. Доволен съм, че се обединихме около нов Изборен закон, както и провеждането на референдум за задължително гласуване, каза Симеонов и допълни още задоволството си от факта, че са се обединили около защитата на нашата граница с Турция, около ограничаването на раждаемостта, която е превърната вече в бизнес от определени етноси, че всички големи енергийни проекти, които са големи енергийни балони, ще бъдат реализирани само и единствено, когато от тях има полза и пр.

Изберете компанията, осигуряваща най-добър "Старт в кариерата"
Подкрепи Economic.bg