Американската „СървисСорс Интернашънъл“ открива нов глобален център в София

Новият офис е разположен на 22-рия етаж в Капитал Форт

Американската  „СървисСорс Интернашънъл“ открива  нов глобален център в София
Американската публична компания „СървисСорс Интернашънъл“ открива нов глобален център в София, който ще разкрие около 200 нови работни места. Новият офис е разположен на 22-рия етаж в Капитал Форт – най-високата и представителна сграда в София за 2015 г., обяви компанията пред Economic.bg.

Благодарение на нарастващия  брой високообразовани и мотивирани млади хора, владеещи множество езици, както и увеличаващия се  брой дипломирани специалисти в сферата на технологиите, бизнес администрация и финанси, новият център ще увеличи капацитета и възможностите на „СървисСорс“ да предоставя на много езици  решенията си за управление на приходите - като услуга, в частност на континенталните европейски езици, търсени на ниво бизнес-бизнес продажби. Клиенти на компанията са глобални фирми като Microsoft и VMWare.„СървисСорс“ е глобален лидер, специализиран  в областта на запазване на клиенти B2B и гарантиране на приходи по съществуващи договори, както и разширяване обхвата и стойността на договора. Съществена част от дейността е насочена към оптимизиране интегрирането на закупените продукти с цел максимална ефективност на приложението им, предлагане на нови усъвършенствани софтуерни или хардуерни продукти, консолидиране на договори с цел по-лесно администриране в предлагането на ефективни решения.

Официалното откриване ще се състои на 20 септември от 16:00 часа в сградата на Капитал Форт, Цариградско шосе №90. Сред официалните гости ще бъдат изпълнителният директор на компанията Крис Карингтън, представител на американското посолство в България, официални правителствени лица, представители  на  бизнес организации и дипломатически мисии.

Централата на „СървисСорс“ се намира в Сан Франсиско, САЩ. Приходите на компанията за 2015 г. възлизат на 250 млн. долара.
Коментари: 0