Ангелкова: Създаваме онлайн регистър на фестивалите

Ангелкова: Създаваме онлайн регистър на фестивалите
Кметът на Благоевград Атанас Камбитов получи специалната награда на списание "Икономика" за публично-частно партньорство по време на церемонията "Мистър и Мисис Икономика" 2017. Годишните награди се организират от най-голямата работодателска организация у нас - КРИБ и сп. "Икономика". В последния ден на ноември в столичния хотел "Маринела" върви официалната церемония по награждаването на победителите.

"Тази година в списание "Икономика"взехме решение да дадем награда за добрата работа и за успешно публично-частно партньорство", обяви Боян Томов, изпълнителен директор на "Медия икономика България", издател на Икономическия портал Economic.bg и списание "Икономика". Той покани на сцената министъра на туризма Николина Ангелкова, която обяви победителя.

"Приятно ми е да връча специалната награда за публично-частно партньорство - за постиженията,  свързани с развитието на туризма и особено за развитието на фестивала "Франкофоли". Благоевград вече привлича много гости от страната и чужбина, благодарение на този фестивал", каза министър Ангелкова. Тя допълни, че се подготвя онлайн регистър на фестивалите в България. "Заедно с основните ни туристически продукти онлайн регистърът на фестивалите ще подпомогне развитието на туризма", обясни още Ангелкова. Тя уважи церемонията "Мистър и Мисис Икономика" навръх рожденния си ден и броени часове, след като се завърна от Саудитска Арабия, където бе част от правителствената делегация, водена от премиера Бойко Борисов.

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов благодари за отличието и припомни, че фестивалът "Франкофоли" е включен от френските власти в 100-те най-значими франкофонски събития по света. "Очакваме ви догодина през юни на 4-тото издание", каза Камбитов.
Коментари: 0