НАП продава 20 т прясно мляко на търг

Продуктът е внос от Полша и е годен за консумация

НАП продава 20 т прясно мляко на търг
224 ~ 1 мин. четене
Националната агенция за приходите (НАП) продава на търг 20 т прясно мляко. Заради неплатено в срок обезпечение от получателя на стоката, млякото е оформено от служителите на дирекция "Фискален контрол" на НАП като изоставено в полза на държавата. Предоставено е на столичната дирекция за публична продан.

Продуктът е внос от Полша, пакетиран е в палети и е с различен процент на масленост. Разделен е в пет групи, с цени от 4608 до 6451 лв. за група. Участниците в търга могат да наддават за една или повече групи.

Млякото е годно за консумация, съобщават от Областната дирекция по безопасност на храните София, които са изготвили протокол.

Освен млякото НАП пуска на търг птичарник и  офис на бивша банка.Имотите са отнети в полза на държавата от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество.

Самият птичарник е със склад в пернишкото село Лесковец. Масивната постройка се предлага заедно с прилежащата към нея земя от 3563 кв.м. Стартовата цена на този имот е 56 693 лв.

Най-висока начална цена ще е за административна сграда в Петрич, която е била офис на обявената в несъстоятелност преди повече от 10 години Бизнесбанка. Сградата е двуетажна, със застроена площ от 483 кв. м и се предлага заедно с гараж от 47 кв. м. Желаещите да закупят този имот, ще трябва да платят за него поне 335 000 лв.
Коментари: 0