Apple отваря още 100 свои магазина тази седмица

По-рано този месец компанията отвори няколко магазина в Аляска, Айдахо и Алабама

Apple отваря още 100 свои магазина тази седмица

Снимка: Unsplah

436 ~ 1 мин. четене

Apple продължава да отваря магазините си и тази седмица компанията планира да отвори около 100 свои магазина в САЩ. Apple затвори физическите си магазини по цел свят заради разпространението на заразата от коронавирус. По-рано този месец компанията отвори няколко магазина в Аляска, Айдахо и Алабама, припомня Reuters.

Съгласно новите изисквания всички клиенти, които влизат в магазините на Apple, както и служителите в тях, ще трябва да преминат през проверка на телесната температура преди да влязат в магазина, както и да носят маски. От компанията заявиха още, че ще се ограничи и броя на хората, които могат да влязат едновременно в магазина, за да се спазва необходимата физическа дистанция.

Компанията започна да затваря своите магазини в Китай през януари и отново ги отвори до средата на март. Дни по-късно Apple затвори всички магазини извън континентален Китай, докато вирусът се разпространяваше по цял свят. Магазините бяха отворени отново в средата на април извън Китай, първо в Южна Корея, после в Европа и Съединените щати.

Коментари: 0