Българска фирма ще участва във водещо световно изложение

World VIP Club предлага редица иновативни услуги и раздава големи награди на клиентите и партньорите си

Българска фирма ще участва във водещо световно  изложение
3935 ~ 2 мин. четене

Българската компания World VIP Club ще участва в едно от най-големите световни изложения за стартиращи компании – Collision Conference в Ню Орлиънс, САЩ. Събитието ще се проведе в края на април.

В изложението ще участват водещи световни компании като Google, Citi, IBM, eBay, Airbnb, Uber, TransferWise, Coca-Cola, BBC, News, CNN, Forbes и др.

Компанията предлага карти, които дават различни преференции на членовете и бизнес партньорите й. Картите могат да се използват в България и Великобритания. От фирмата имат амбиция да ги предлагат и в други страни.


World VIP Club предлага на членовете си и безплатно мобилно приложение, за да разполагат с желаните услуги навсякъде, където се намират.

От фирмата преговарят с MasterCard, за да предложат на клиентите си още една услуга – картите им да бъдат и разплащателни дебитни карти, по този начин клиентите ще получават рестото директно в картата си и ще могат да я използват навсякъде по света.

Клубът предлага и 5000 лв./долара/паунда за първия златен член за всяка страна, както и безплатна почивка-тиймбилдинг в Дубай за следващите 5 златни члена в съответната страна.

Всеки член получава и редица бонуси за всеки препоръчан нов член и бизнес партньор. Придобиването на нивото златен член не е обвързано с покупки, а само с препоръка на нови членове, които да се възползват от услугите на клуба. Така фирмата дава възможност на всеки член да стане „златен“, без да е необходимо да изхарчи дори 1 лев. 

Партньорите на фирмата са над 100. Те са разнообразни – от малки семейни хотели до холдинги. Компанията работи с рекламни агенции,  хотели, ресторанти, рент-а-кар компании. Поддържа ексклузивни партньорства със застрахователната компания „Евроинс”, минерална вода „Княжевска”, финландските къщи Noriva House, „Кланица Войнов”, фирмата за организиране на събития и партита First Class Events Designers и много други.

Компанията предлага у нас и швейцарските подземни гаражи CarDok, които изваждат автомобила на повърхността с дистанционно управление.

„Винаги се стремим да предложим на клиентите си разнообразие и уникалност от ВИП продукти и услуги. Към гаражите има голям интерес. Знаем, че в България хората искат да „изпъкнат” с нещо уникално и нестандартно”, споделят от фирмата.

За да станете член на World VIP Club Card, трябва просто да се регистрирате безплатно на сайта и да напишете номера на човека, който Ви е препоръчал.

Подкрепи Economic.bg