Българска компания стартира продажбата на зарядни станции за електромобили

ЕЛЕКТРОМОБИЛИ.БГ пуска и онлайн локатор и мобилно приложение с места за зареждане

Българска компания стартира продажбата на зарядни станции за електромобили
4190 ~ 2 мин. четене

Компанията за електрическата мобилност в България "ЕЛЕКТРОМОБИЛИ.БГ" стартира продажбата на зарядни станции и инфраструктура за електрически автомобили с изцяло българска разработка и производство.

Дизайнът на зарядните станции на е лесно забележим и разпознаваем. Разработен е така, че и незапознат човек веднага да се досети какво е предназначението на устройството. За търговска реализация на зарядните станции производителите са насочили вниманието си към обекти, на които потребителите обикновено прекарват повече от половин час – ресторанти, спортни зали, туристически обекти и други.


Успоредно с продажбата на българските зарядни станции за електромобили, дружеството стартира и онлайн локатор и мобилно приложение с места за зареждане – VsichkoTok.bg

Компанията, която вече повече от 6 години се е посветила на популяризиране на екосъобразния транспорт у нас, разработва още  българския електромобилен клуб и пазар КарамЕЛ – KaramEL.bg, както и най-големия блог за електрическа мобилност в България – eCars.bg.

В допълнение компанията ще инвестира в изграждане и на мрежи от бързи зарядни станции с избрани партньори като оператори на бензиностанции и магистрални търговски обекти.

"Мрежата, която ще изградим, предлага на потребителите възможност за зареждане на електромобили на удобни места до предпочитани ресторанти, хотели, бензиностанции, спортни и други обекти. Разработихме лесна за използване и разпознаване зарядна станция за електромобили и онлайн мрежа, където всеки може да добавя и намира места за зареждане на електромобили в България", споделя Мартин Хаджистойков –електромобилен инвеститор и основател на „ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ“. 

"ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ е дружество, което развива електрическата мобилност в България чрез разработка и производство на зарядна инфраструктура за електрически превозни средства. В същото време е и най-голямата и известна онлайн група за собственици и привърженици на идеята за екосъобразен транспорт у нас, основана през 2010 г.

Подкрепи Economic.bg