Индустриалци показват продукцията си на изложение в Париж

Изложбата се провежда в периода 6-9 декември

Индустриалци показват продукцията си на изложение в Париж

Български предприемачи участват в международната изложба за индустриални поддоставки, технологии и оборудване MIDEST 2016 в Париж, Франция. Сред предприемачите са производители на машини, оборудване за тежката металургия, мебели, пътни знаци и електроапаратура.

Националното участие се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, която осигурява възможност на дванадесет компании да участват на събитието чрез финансиране по проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съобщиха от институцията. 

Представители на националния щанд са: Булмашинъри ентерпрайсис ООД, ДФД Груп ЕООД, КАН Учтехспорт България ООД, Крепежи България Трейдинг ООД, Ел Пи Ес Инженеринг ЕООД, Микони ООД, Мони-83 ООД, НИКДИМ ООД, Ники ЕООД, Pомитех-3ес ООД, ТМ Технолоджи АД и Ванеса-М ЕООД.

Изложбата се провежда в периода 6-9 декември 2016 г. в Париж. Основните представени групи стоки са металообработване и машиностроене, компоненти и резервни части за машини, индустриална автоматизация и електротехника, мобилни и дигитални технологии, снабдяване и оборудване, индустриални екологични технологии, пластмасови и каучукови изделия, технологии за обработка на повърхности и др.

Целта на изложбата е да се осъществи връзка между производителите от различни държави, да се осигури пълноценна среда за обмяна на опит, технологии и евентуално бъдещо сътрудничество. MIDEST е една от най-големите международни изложби в света за индустриални поддоставки, технологии и оборудване, която се провежда ежегодно от 1971 г.

Коментари: 0