Българско приложение променя света на ресторантьорството и обслужването

SERVE работи онлайн и не изисква инсталиране

Българско приложение променя света на ресторантьорството и обслужването
Малък екип от български програмисти създаде приложение, което дава възможност на клиентите на ресторанти, заведения и хотели, да разглеждат меню, поръчват, следят статуса на поръчките си, повикват сервитьор и искат сметката през мобилните си устройства. 

Мисията на създателите му е чрез тази широкодостъпна технология да изведат клиентското обслужване на качествено ново ниво като спестят време за изчакване и усилия и на двете страни – клиенти и сервитьори/персонал. 

За момента услугата няма аналог в страната ни, а авторите споделят, че нямат информация подобна функционалност да съществува и в други страни. Приложението успешно премина бета тестовете и вече работи в избрани обекти в София. 

SERVE е изцяло уеб-базирано приложение, което работи онлайн и не изисква инсталиране. За вход клиентът сканира стикер с QR код, който се намира върху масата в заведението. Отваря се меню с предлаганите ястия и напитки, опции за количество и поръчка, бутони за повикване на сервитьор и искане на сметка, както и раздел, в който клиентът вижда поръчките си до момента, статуса им и стойността на поръчаните артикули.  

Амбициите на екипа са да направят приложението неизменна част от качественото клиентско обслужване във всеки ресторант, заведение или хотел. Междувременно продължават работата си по разработване на нови и желани функционалности, които да допълнят обслужването на клиенти през приложението.
Коментари: 0