Билетите за спектакъла на Слави Трифонов се разпродадоха за минути

В сайта на онлайн продавача пропуските се търгуваха на цени от 25 до 100 лв.

Билетите за спектакъла на Слави Трифонов се разпродадоха за минути

Билетите за предстоящия спектакъл на Слави Трифонов и Ку-ку Бенд в зала "Арена Армеец" през юни се продадоха за 25 минути, съобщиха от онлайн платформата за продажба на билети Eventim. Вчера, 24 април в шоуто си Трифонов обяви, че днес, 25 април в 10.00 часа билетите ще бъдат пуснати за продажба. Те бяха разпродадени много бързо и в момента вече могат да се намерят само единични места на високи цени. 

В сайта на онлайн продавача пропуските се търгуваха на цени от 25 до 100 лв., а много от желаещите да присъстват се възмущават в интернет, че са чакали напразно по опашки. Въпреки по-добрата организация и сега има недоволни, че сайтът на eventim отново не е работил.

Така феновете на шоумена ще трябва да си купят билети „на черно“, ако искат да присъстват на спектакъла „Има такъв народ“ на 16 юни. 2017 г. Името на спектакъла е игра на думи с хитовата песен на Слави и Ку-Ку Бенд "Нема такава държава". В концерта ще вземат участие Крисия, Хасан и Ибрахим, Златните момичета и други артисти. 

Немалко от почитателите се обявиха и за организирането на поне още един концерт на дата близка до обявената в зала "Арена Армеец", а други очакват на есен ново шоу на стадион „Васил Левски“ като това през 2015 г., когато Трифонов го напълни с 65 хил. фенове. Това е вторият концерт на шоумена в най-голямата зала в България с капацитет 15 хил. места.

Коментари: 0