\"Бизнес буря\" връхлетя София

Първият български 5D бизнес семинар предизвиква фурор

\

Снимка: Стоян Йотов

Автор: Божидара Иванова
Първият по рода си в света 5семинар "Бизнес буря" се проведе вчера в София. Форумът бе воден от международния бизнес консултант и лектор Саймън Бъкнал, който проведе 4 интерактивни мастър обучения - тайните на комуникацията, как да говорим пред аудитория, как да продаваме чрез бизнес истории и показа някои презентаторски умения. 

Сетивата на участниците бяха разтърсени от 5D ефекти, които ги поставят извън зоната на комфорт, а това често се случва в бизнеса. 

Снимка: Саймън Бъкнал

Форумът засегна актуални теми от различни бизнес сектори и индустрии, които подпомагат растежа на бизнесите на регионално, национално и международно ниво. Събитието съчетава бизнес обучения, емоционални и интерактивни преживявания, форум на бизнес експерти и уъркшоп. Аудиторията имаше шанса да работи по нестандартни и предизвикателни бизнес казуси. Форумът бе посетен от доказали се български предприемачи и бизнес лидери. Сред лекторите бяха Светлин Наков - основател на СофтУни и Марина Стефанова – директор "Устойчиво развитие“ на Сдружение "Българска мрежа на Глобалния Договор на ООН, д-р Красимира Чемишанска – президент на Американската търговска камара в България и изпълнителен директор на Амджен България, Анета Бенкова – SAP експерт.

Снимка: Темелко Дечев

5D бизнес семинарът е предназначен за директори на компании, лидери на екипи, ръководители на фирми, предприемачи, обществени лидери, мениджъри и професионалисти с разнообразен опит. Иновативният формат, който ще търси активността на участниците, е подходящ за представители на малкия и среден бизнес, стартъпи и корпорации.

През пролетта на 2017 г. "Бизнес буря" ще се проведе в Лисабон (Португалия). Водят се преговори и за провеждането му в Барселона, Милано и Берлин. 
Коментари: 0