БНТ ще излъчва \"Мистър и Мисис Икономика\" 2016

Церемонията по награждаването ще се проведе в хотел \"Маринела\"

БНТ ще излъчва \
4043 ~ 1 мин. четене

Българската национална телевизия (БНТ) ще излъчи тазгодишното издание на най-престижния икономически форум "Мистър и Мисис Икономика", който ще се проведе в хотел "Маринела", гр. София. Началният час на продукцията за зрителите ще бъде на 30 ноември точно в 23:15 часа.

Конкурсът "Мистър и Мисис Икономика" е сред най-значимите икономически събития в България. Той е с над 20-годишна история. За този период призът е бил връчван на мениджъри, предприемачи, икономисти и финансисти, допринесли в най-голяма степен за развитието на българската икономика.

От миналата година конкурсът се провежда с нов регламент. Надпреварата се организира от най-голямата работодателска организация - Конфедерация на работодателите и индустриалците в България. Членовете на КРИБ правят своите номинации във всяка от категориите, а членовете на Управителния съвет избират победителите.

По традиция победителят получава статуетката "Рибарят и златната рибка", превърнала се в запазена марка на конкурса през годините, както и специална грамота.


Подкрепи Economic.bg