Борисов: Правителството полага усилия за всеки един български град

Борисов: Правителството полага усилия за всеки един български град

Снимка: Пресцентър

Правителството полага усилия за всеки един български град, а бързото развитие на инфраструктурата дава възможности за развитие на бизнеса и разкриването на нови работни места. Това каза премиерът Бойко Борисов от Нови пазар, където участва в откриването на 23 санирани сгради. 

Подчертавайки че е наясно с проектите във всяко едно населено място, той обърна внимание, че само в този град например през последните няколко години са влезли над 20 млн. лв. 

Борисов се похвали и с магистралните строежи. „Инспектирахме строежа на АМ „Хемус“ - от Ябланица много са напреднали“, каза той и допълни, че от средата на август се очаква и първа копка на строежа от Белокопитово. 

„Ако всяко правителство си е вършило работата, сега нямаше да има нужда да правим по 3 сгради наведнъж“, подчерта премиерът. Той акцентира върху резултатите от политиката в сферата на инфраструктурата. 

Борисов похвали и кметовете, които слагат „снимки на това, което е било и това, което сме направили“. Така, според него, може да се направи сравнение между сегашното управление и това на БСП. 

„Аз знам какво е да си кмет, когато управлява БСП“ подчерта още министър-председателят и даде пример с кризата с боклука в София. „Три пъти им поднасях властта и какво -  на шест месеца правим избори? Това ли иска държавата и това ли се очаква“, попита Борисов в контекста на исканията на БСП за предсрочни избори.
Коментари: 0